perjantai 13. kesäkuuta 2014

Joensuu ja Lappeenranta

Teimme vuorokauden reissun Joensuuhun ja ajelimme takaisin Lappeenrannan kautta. Joensuuhun mennessä pysähdyimme Karvon Kanavan levähdyspaikalla. Oli ihana auringonpaiste ja nätit maisemat,  tuli niin kesäinen olo kun vesi liplatteli vieressä ja aurinko häikäisi (kunnes alkoi vesisade...)
Karvon kanava ja liikaa energiaa
Joensuussa kävin luokanopen soveltuvuuskokeissa joten paljon muuta minireissuun ei mahtunutkaan. Ehdittiin kuitenkin käydä kävelyllä ja syömässä.

Yleensä en ole tykännyt syödä Rossossa,  sielä on aina niin hidas palvelu vaikka ravintolassa ei olisi muita asiakkaitakaan (tai sitten mulla on vaan ollu huono tuuri). Ajateltiin kuitenkin antaa Joensuun Rossolle mahdollisuus ja käytiin sielä syömässä. Noh,  eihän se(kään) Rossoreissu ihan putkeen mennyt. Sain mun ruokani nenän eteen yllättävän nopeasti,  mutta Mr X:n ruokaa saatiinkin sitten odotella niin kauan että ehdin jo syödä omani. Kiva tulla yhdessä syömään ja syödä vuorotellen.. Kun kysyttiin missähän toinen annos viipyy,  huomasi tarjoilija,  ettei ollut vienyt tilausta ollenkaan keittiöön. Hetken odottelun jälkeen Mr X sai ruuan nenänsä eteen ja saatiin hyvitystä laskusta eli loppu hyvin kaikki hyvin.
Paluumatkalla ajoimme Lappeenrannan kautta ja kävimme syömässä opiskelijoiden suosimassa kebab paikassa Selamissa. En ole moneen vuoteen syönyt kebabia mutta nyt päätin rohkaistua ja kokeilla vieläkö Iskender uppoaa,  ja upposihan se ! Ainakin vähän matkaa. Annos oli ihan järkyttävän iso,  vaikkei se kuvassa oikein näykkään. Kastikkeen vahvuuden sai valita itse,  ja minähän otin vahvan kun muutkin otti,  no minäpä myös haukoin henkeä koko aterian ajan kun suuta pikkuisen poltteli. Mutta hyvää oli,  suosittelen !
Jättiannos Iskenderiä
Jos jollain on ehdottaa jotain hyvää ruokapaikkaa Joensuussa niin vinkkejä otetaan mielellään vastaan, seuraavan kerran suuntana Joensuu Ilosaari rockin aikoihin.

-Anna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti